Arinda Gjoni: Ai që s’mund ta refuzoj? Chris Brown

Cila këngëtare botërore të bën që ta adhurosh për stilin që ka?
Nuk kam pasur asnjëherë idhuj.
Artisti mashkull që mund t’i thuash vetes, ky s’mund të refuzohet?
Më lër të mendohem! (Qesh) Ndoshta Chris Brown.
Bukuria për ty është absolute apo relative?
Mendoj që është relative.
Nëse bëhet fjalë për ndërhyrje estetike, çfare do të doje të bëje në pamjen apo fizikun tënd?
Sa për ndërhyrje jam për gjërat Bio, edhe sikur të shëmtuara të jenë. Më pëlqen kjo mimikë, pamje që kam dhe s’dua ta ndryshoj.
Një këngëtare që të bëjë një jetë me regjim, sa të vështirë e ka dhe ti si ja bën?
Më është bërë rutinë tashmë pjesa e punës. Marr gjithçka me sportivitet, s’kam regjim.
Si shumë këngëtarë që i kanë sytë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ti e synon karrierën atje?
Amerika? Ndoshta nuk i dihet në të ardhmen. Unë gjithmonë shoh shumë larg.