Alban Ramosaj: “Momenti kur zbulova tradhëtinë i tmerrshëm, më pas shkova të…”

Alban Ramosaj ishte i ftuari i “Thumb”, ku tregoi më shumë nga projektet e tij të pulikuara së fundmi, ato që lançohen së shpejti por edhe për jetën e tij private. Fatma e pyeti Albanin nëse ai ka tradhëtuar ndonjëherë kur ka qenë në një lidhje.
Përgjigja e Albanit ka qenë e drejtpërdrejtë dhe e sinqertë.”Më kanë tradhëtur por unë jo, nuk kam tradhëtuar”, shkruan Blitz.al.
Padiskutim që momenti kur zbulon tradhëtinë është i tmerrshëm dhe të shkakton vuajtje edhe pse Albani me humor është shprehur se pas kësaj ka festuar.