Stil

Truku francez për buzë të plota si të Brigitte Bardot

Bardo_1

buy Premarin mexico Aktorja franceze Brigitte Bardot është bukuroshe e të gjitha kohëve e cila ka mbetur në kujtesë me flokët bionde shumë të bukura, shikimin prej maceje dhe buzë të plota ngjyrë të butë trëndafili. Pikërisht buzët e saj ishin inspirim i shumë francezeve që të gjenin trukun si t’i rrisnin buzët, shkruanTelegrafi. Në vazhdim po ju zbulojmë se si mund të keni buzë të plota sipas shembullit të Brigitte Bardot:

http://blog.scanmanphotos.com/wp-json/oembed/1.0//"http:////blog.scanmanphotos.com//news//getting-over-the-blizzard-of-2016///" – Gjithmonë kini kujdes që lapsi i buzëve t’i përshtatet ngjyrës suaj natyrale të buzëve, përkatësisht ngjyrës së buzëkuqit të cilin planifikoni ta përdorni, në mënyrë që të arrini pamje natyrale të buzëve.

– Bëni me laps buzët nga këndi i jashtëm në drejtim të anës së brendshme mbi skajin e buzëve në mënyrë që vizualisht t’i shtoni vëllimin e tyre.

– Francezet janë të njohura për stilin e tyre decent dhe grimin suptil. Mos e teproni me vizatimin e harqeve të buzëve, sepse nuk do të jeni të kënaqura me rezultatin përfundimtar.

– Plotësoni skajet e buzëve me buzëkuq, por me ndihmë të brushës. Nëse keni problem me vizatimin e linjave të rrafshëta, buzëqeshni.

Buzëqeshja do të shtrijë buzët tuaja dhe do të theksojë linjën e buzëve dhe do t’ju lehtësohet puna. Në këtë video të grimit të artistes Charlotte Tilbury zbuloni se si mund t’i bëni më të plota buzët sipas shembullit të Brigitte Bardot…/Lapsi.al