“B… e kësaj më e mirë se fytyra jote”, Dj Blunt dhe Real 1 acarojnë keq Gjikon

Dy reperët Dj. Blunt dhe Real 1 janë shndërruar në temë diskutimi me ofendimet në rrjete sociale e diss-at në këngë, kanë goditur sërish Gjikon, kolegun e tyre të shndërruar në halë në sy.Kësaj rradhe, pa fjalë e pa video por përmes një fotoje.”B… e kësaj më e mirë se fytyra jote”, shkruhet poshtë fotos ngacmuese bazuar tek klipi “Qika jeme”, që provokoi dhe këtë sherr mes reperave.