Lajm!

Lajm!

Austin Butler vjen si Elvis Presley

Austin Butler është zgjedhur nga “Warner Bros” dhe Baz Luhrmann për të interpretuar Elvis Presley në muzikalin e shumëpritur biografik për mbretin e...