Sondazh

Revista “Story” hap votimin për të zgjedhur personazhet e vitit 2020. Votoni për emrat më të spikatur të vitit në kategoritë si më poshtë:

Personazhi i vitit (figura qe spikati ne kontribute bamiresie apo angazhim profesional e social)

Blogeri/ja e vitit

Producenti/ja e vitit

Moderatori/ja i vitit

Autori e krijuesi i vitit në muzikë

Këngëtari/ja i vitit

Aktori/ja i vitit

Fotografi/ja i vitit

Stilisti/ja i vitit

Modeli & Modelja e vitit

Sportisti/ja i vitit

Kërcimtari/ja i vitit

Çifti VIP i vitit

Mashkulli më tërheqës 2020

Personazhet e vitit në bazë të votave tuaja, do të shpallen në web-in e revistës “Story” dhe faqet zyrtare në Facebook dhe Instagram.