Zemra e Rona Nishliut e shigjetuar nga Eugent Bushpepa

Rona Nishliu, këngëtarja finaliste nga Shqipëria më e pëlqyer me këngën “Suus” në Festivalin Europian, ka shprehur pëlqimin maksimal për Gent Bushpepën. Ajo ndihet shumë e lumtur që Bushpepa fitoi Festivalin e 56-të të Këmgës me këngën “Mall”, dhe që do të na përfaqësojë në Eurosong 2018. Në statusin e saj ajo i dedikon kolegut të saj, fjalët më të ëmbla që keni lexuar ndonjëherë, të shoqëruar me një zemër të shigjetuar nga Bushpepa.