Zbuloni djalin që mban në ajër balerinën, Isida Mollaymeri

Janë të dy balerinë të njohur Isida Mollaymeri dhe Erald Zela, të cilët këtë fillim sezoni pushimesh verore e kanë inaguruar me një foto sa artistike aq edhe sensuale. Erald Zela është balerini që mban në ajër balerinën e “Dancing with the stars”, Isida Mollaymeri në këtë numër baleti.