Zbulohet se çfarë do të ndodhë në Krishtlindjet e para pa Mbretëreshën Elizabeth

Krishtlindja e parë e familjes mbretërore pa Mbretëreshën Elizabeth do të jetë më pak formale se zakonisht dhe anëtarët mbretërorë nuk do të akordohen për të parë fjalimin e mbretit.

Jenny Bond, një ish-redaktore mbretërore për BBC, thotë se familja mbretërore do të mblidhet këtë vit, si çdo vit, në Sandringham Estate në Norfolk për të festuar Krishtlindjet.

Duke folur për revistën OK! në Mbretërinë e Bashkuar, ekspertja shpjegoi se si Krishtlindjet kanë qenë gjithmonë një festë zyrtare për familjen mbretërore.

Por Krishtlindjet e para të Mbretit Charles si monark do të jenë më të mbushura me njerëz se mbledhjet e viteve të mëparshme.

Cilën traditë e Mbretëreshës Elizabeth do të “thyejë” Charles?

Në fakt, siç raporton eksperti, Mbreti Charles do të thyejë traditën që kërkon që familja të mblidhet gjithmonë për të parë fjalimin televiziv të monarkut që shfaqet pasditen e Krishtlindjeve, shkruan abcnews.al.