Zakonet e këqija të grave që janë “gjithmonë shoqëruesja e nuses dhe kurrë nusja”

Me kalimin e viteve, kam parë një model zakonesh të këqija nga gratë që nuk janë kurrë nuse. Këto zakone mund të sabotojnë shpresat e tyre për të gjetur një jetë të lumtur.

1. Vetësabotim

Disa gra janë eksperte në vetë-sabotim. Ato munden, pa kurrfarë vetëdije, të largojnë një marrëdhënie nga binarët, shpesh pa asnjë arsye.

2. Duke mos qenë vetvetja

Imagjinoni një grua që e paraqet veten si një person i lezetshëm, i butë dhe i pakërkueshëm. Burrat bien në dashuri me këtë lloj personi shumë shpejt.

3. Zgjedhja e personit të gabuar pa pushim

Shumë njerëz, pa fajin e tyre, zgjedhin të njëjtin lloj personi pa pushim. Për disa njerëz, ata tërhiqen nga njerëz që do t’i trajtojnë mirë, por, për shumë, ata tërhiqen nga njerëz që vetëm do t’u shkaktojnë zemërim.

4. Tërheqja e burrave të padisponueshëm

Kjo është një X i madhe. I madh!

Shumë gra që ankohen se janë gjithmonë shoqëruese e nuses dhe kurrë nusja janë gra që janë të përfshira në marrëdhënie me burra të padisponueshëm, shpesh herë edhe në marrëdhënie me burra të martuar.

5. Qëndrimi shumë gjatë në një marrëdhënie toksike

Për shumë njerëz, ata e dinë se janë në një marrëdhënie të keqe, por gjithsesi qëndrojnë. Arsyet që ata e bëjnë këtë janë të rëndësishme të vihen re. Ata e bëjnë këtë sepse besojnë se mund ta rregullojnë personin e tyre. Ata e bëjnë këtë sepse nuk janë dorëhequr dhe tashmë i kanë kushtuar aq shumë kohë sa nuk duan të largohen. Ata e bëjnë këtë sepse nuk besojnë se meritojnë më mirë. Ata e bëjnë këtë sepse shpresojnë se gjërat mund të kthehen në mënyrën si ishin në fillim, kur ishin të lumtur.

6. Duke i dhënë përparësi telefonave të tyre

Jam i sigurt se jeni njohur nga afër me telefonin tuaj. Unë mendoj se po e mbani atë tani për të lexuar këtë artikull. Ndoshta edhe ju jeni të varur prej tij dhe e mbani pranë vetes gjatë gjithë kohës.. Ndoshta ideja e humbjes së telefonit ju mbush me një sasi të jashtëzakonshme ankthi.

7. Përdorimi i mediave sociale si një mjet marrëdhëniesh

Oh, sa ne trajnerët do të donim që mediat sociale të mos ishin shpikur kurrë. Pse? Sepse mediat sociale janë një nga pengesat më të mëdha për një marrëdhënie të lumtur.

Ora News