Xhensila Pere pas dushit në një hotel të Greqisë: Gratë janë bërë për t’u…

Finalistja e “Big Brother” dhe fituesja e spektaklit “Dance with me” me partner Trim Jetullahun, ka ndarë me miqtë një foto hot, ndërsa është akomoduar në një hotel të Greqisë. E sapo dalë nga dushi Xhensila Pere provokon ndjekësit në rrjetet sociale duke qenë se lejon t’i duket gjoksi. Foton e nxehtë ajo e ka shoqëruar me një thënie të Oscar Wilde: “Women are made to be loved, not understood” (Gratë janë bërë për t’u dashuruar, jo për t’u kuptuar”.