Xhensila Myrtezaj jetë princeshash si nusja e Bes Kallakut, del me çantë 2.450 Euro

Viti 2017-të ishte i rëndësishëm për jetën private të këngëtares Xhensila Myrtezaj. Ajo i dha fund beqarisë gjatë një ceremonie madhështore martese me aktorin e humorit, Bes Kallakun. Dhe duket se jeta e saj si nusja e Besit është jetë princeshash. Xhensila vishet shtrenjtë, pasi vetëm kjo çantë e markës D&G kushton 2.450 Euro.