Xheni dhe Benardi i “Big Brother” gati për “Dirty dancing”

Çifti më i bukur i “Big Brother 9”, Xheni dhe Benardi tashmë po përgatiten për një tjetër sfidë televizive, që është spektakli i kërcimit “Dance with me”. Ata do të jenë çifti real kundër çifteve të tjera që janë bërë bashkë për këtë sfidë disiplinash kërcimi. Le të shohim se si do të duken Xheni dhe Benardi në kërcimet e tyre të dashurisë javë pas jave.