Xhemi dhe Salsano s’kanë çfarë të shtojnë më shumë: Nëse ju ka zënë lemza, përgjigjen ata

E hëna ka bërë bashkë dy kolegët e vjetër, Salsanon dhe Xhemin për të shijuar një drekë në fillimin e javës.

“50 veta me lemzë këto 2 orë”, ka shkruar Xhemi krah pamjeve të drekës duke treguar se kanë nisur të kujtojnë e diskutojnë gjithë miqtë e tyre.

Humotrin e dyshes e kanë pasuar edhe kolegët e tyre, të cilët kanë pohuar se nuk i ka zënë lemza, megjithatë përgjigja ka qenë e qartë, ka radhë për të gjithë.

Salsano dhe Xhemi kanë gëzuar përherë një raport shumë të mirë e mes shumë të qeshurave, kimi e cila me siguri i mungon shumë audiencës së ‘Portokalli’./revistawho.com