Xhaketa sportive me mbishkrimin ‘Love’ e Jill Biden vendos tonin për samitin e G7

Jill Biden ka nënvizuar axhendën e bashkëshortit të saj përpara takimit të G7 në Cornwall, në Mbretërinë e Bashkuar e veshur me një xhaketë të qendisur me fjalën “Love”.

E pyetur për xhaketën, ndërsa ajo dhe Presidenti Biden u takuan me Kryeministrin Britanik Boris Johnson dhe gruan e tij të re Carrie, zonja e parë u tha gazetarëve, “Ne po sjellim dashuri nga Amerika”.

“Unë mendoj se kjo është një konferencë globale dhe ne po përpiqemi të sjellim unitet në të gjithë globin,” shtoi ajo. “Dhe unë mendoj se kjo është e rëndësishme tani që njerëzit të ndiejnë një ndjenjë uniteti për të gjitha vendet dhe të ndiejnë një ndjenjë shprese pas këtij viti pandemik.”

Projektuar nga marka franceze Zadig & Voltaire, mesazhi optimist i xhaketës së zezë u shkrua duke përdorur kunjat piramidale. Megjithëse artikulli nuk është më i shënuar në faqen e internetit të kësaj linje veshjesh, një xhaketë e ngjashme “Love”, në të bardhë, aktualisht është në sasi të limituar për 448 dollarë.

Zonja e parë e shoqëroi xhaketën me një fustan të veshur me pika me pika e krijuesit amerikan Brandon Maxëell.