Vrau çiftin në Maltë, shqiptari Daniel Muka tenton arratinë nga burgu. Çfarë iu gjet në qelinë e tij

Shqiptari Daniel Muka i cili akuzohet për vrasjen e dyfishtë të Christian Pandolfino dhe Igor Maciejowski dhe aktualisht është në arrest, është përpjekur të arratiset nga burgu. Mediat në Maltë shkruajnë se një zyrtar i burgjeve vuri re që dritaret e qelisë së Mukës nuk ishin ashtu siç duheshin. Menjëherë pas kësaj, zyrtarët e burgut kanë kryer kontrolle duke gjetur armë të ndryshme të improvizuara dhe një çengel, me të cilin do të mund të kryente zbritjen nga ndërtesa.

I dyshuari për vrasje tani është transferuar në një dhomë të vetme në krahun e ri të Institucionit Korrektues Corradino.

Një zëdhënës i Ministrisë së Punëve të Brendshme tha se një hetim magjistral u emërua pasi Muka u gjet në zotërim të materialit i cili ishte shndërruar në armë për arratisje.

Shtetasi 25-vjeçar shqiptar akuzohet për vrasjen e çiftit brenda shtëpisë së tyre në Sliema më 18 gusht. Në një seancë të fundit Gjykata dëgjoi se Muka pranoi në polici se ai kishte vjedhur sende me vlerë, por këmbënguli se nuk kishte vrarë askënd. Policia gjithashtu dëshmoi se ata e gjetën Mukën teksa mbante një nga gjerdanët prej ari të cilin Pandolfino e mbante në kohën para vrasjes.