Vjen në jetë Luçifer, Egla Harxhi dhe Ale De Basseville bëhen prindër

 

“Sot në këtë ditë të bekuar u bëra gjysh. Long live Lucifer!” ishte lajmi që u dha miqve, babai kineast i Egla Harxhit. Ish- miss Albania dhe fotografi i famshëm Alexandre De Basseville kanë ndarë fotot e bebit me miqtë, për të ndarë me ta gëzimin si prindër. Egla dhe Ale kanë bërë bujë për bashkëjetesën treshe me një vajzë, dhe projektin për të ndërtuar Principatën e Libofshës.