Vivian Canaj, ja çfarë unaze diamanti i ka dhuruar i fejuari

Modelja Vivian Canaj ndërkohë që po i përkushtohet karrierws, ka zbuluar edhe kësaj here të tjera detaje nga jeta private. Pasi është komentuar në media për lidhjen me diplomatin 11 vjet më të madh, ajo ka treguar dhe unazën e diamantit që mban në gisht, dhuratë nga i fejuari. Në një intervistë për “Vip Room” në Intv, Vivian ka dhënë detaje nga marrëdhënia me të fejuarin dhe planet e afërta për martesë.