Viti i Ri në kontinent tjetër, ja si festuan në Australi Alessio Alia dhe partnerja

Modeli dhe menaxheri i këngëtarëve të mëdhenj ndërkombëtarë e ka pritur Vitin e Ri në tjetër kontinent. Alessio Alia dhe partnerja e tij Katherine ndajnë foton e festimeve nga Australia e largët. Siç shihet ata presin të bëhen prindërv për herë të dytë, pas vajzës.