Viola apo Petrula Spiro, kush duket më në formë nga dy motrat ish-velina

Viola-Spiro-2

Dy motrat, ish-velina të programit “Fiks Fare” për katër vite, fotografohen sërish bashkë pas shkëputjes. Të veshura me të zeza ato duken këndshëm dhe elegante.