(video) Prindërit e Mateos gjejnë guximin dhe hyjnë në shtëpinë e tmerrit, ndezin qirinj në vendin ku u gropos 8-vjeçari

8 ditë pas k rimit m akabër në Grecalli të Fierit, familjarët e 8-vjeçarit Mateo Vasiu kanë hyrë në shtëpinë e tmerrit, ku Klodian Çalamani v ra u dhe g roposi fëmijën.

Pasi janë hequr shiritat e skemës së k rimit, familjarët kanë ndezur qirinj në gropën ku u v arro s 8-vjecari.

Ndërkohë, familjarët pretendojnë se një e afërme e familjes së Mateos di rrethanat e vërteta që shtynë 38-vjeçarin t’i marrë jetën fëmijës së mitur. Pritet që grupi hetimor të marrë deklaratat e personave ku dyshon familja e të zbardhet ngjarja m akabër në fshatin Daullas që ka tronditur opinionin publik.