Victoria Beckham jep këshilla për një martesë të lumtur

Në një rrëfim për “Today”, 46-vjeçarja ka treguar sekretin e një martese të gjatë.

Ajo tregoi se prioriteti i tyre kryesor janë fëmijët, por ata gjithashtu janë mbështetësin më të mëdhenj të njëri-tjetrit.

Në kaq vite, Victoria dhe David kanë qenë jo vetëm bashkëshortë, por edhe shokët më të mirë të njëri-tjetrit.

“Besoj se fëmijët janë prioriteti ynë, dhe cdo gjë që bëjmë, vërtitet rreth tyre. Punojmë të dy shumë fort. E duam jetën tonë profesionale. Mbështetemi tek njëri-tjetri dhe jemi me fat që jemi gjetur dhe që mundëm të rriteshim bashkë.”– u shpreh ajo.