Vëzhgimi i “Big Brother 9”; Armela kryeson me 42.300 ndjekës në Instagram, lë pas Damianon

Damiano-&-Armela-2

Banorët e “Big Brother 9” pas daljes nga shtëpia, kanë hyrë në një konkurrencë të re, atë të famës në rrjetet sociale. Sipas një vëzhgimi që ka bërë një “fanpage” i “Big Brother”, pesë banorët më të ndjekur nga ata që kanë dalë deri tani nga loja janë: Armela, Damiano, Gerta, Xheni dhe Benardi. Armela Hyseni kryeson me 42.300 ndjekës në Instagram duke lënë pas kështu edhe Damianon, lojtarin që u komentua shumë pasi u përjashtua nga shtëpia.