Veshja e fundit e Dua Lipës është ‘e mbuluar në para’

Dua Lipa pëlqen të ketë gjithmonë një tematikë ose stil të veçantë në veshjet e saj dhe veshja e fundit ka një “mesazh” shumë të qartë: Paratë!

Ylli i pop-it u vesh “si një kartëmonedhë 100 dollarëshe” për një mbrëmje në Londër. Veshja e tejdukshme dhe çizmet kauboj lëkure, me lidhëse jeshile, krijonin një kombinim tipik club-esh.

U bë kohë që nuk i kemi parë më printet me para, zakonisht dollarë, në veshje – por ndoshta Dua Lipa sapo e bëri të duket “cool” përsëri.