Vëllai i motrave Istrefi një adoleshent gjithë stil

Ai është vëllai i vetëm i motrave të njohur Era dhe Nora Istrefi. Fjala është për Blend Istrefin, i cili duket se nuk e pëlqen shumë jetën publike, shkruan Magazina.al Por Blendi në fotografitë e fundit që ka publikuar në rrjetet sociale, vërehet se ka ndryshuar shumë stil Ai duket se ka ngjarë më shumë nga motra e tij Era, pasi po eksperimenton shpesh me stilin.