Velina e “Fiks-it” sikletos të ftuarin e Edi Manushit: Ke dy orë që më sheh, po s’e di pse po më…

Velina e “Fiks Fare”, Vangjeli Telo ishte e ftuar mbrëmë në emisionin “Procesi Sportiv” në Top Channel. Gjatë emisionit ku foli për preferencat e saj në lidhje me sportin, Telo vuri në siklet dhe të ftuarin tjetër, Lorenc Jemini, të cilit i tha shprehimisht: “Ke dy orë që më sheh, po se di pse më sheh? Për trëndafilin që të mora? Do të më japësh dhe kollaren”? Më pas, moderatori Edi Manushi i kërkoi regjisë të transmetonte publicitet.