Valoni hyn me synime të qarta në BBVIP, nis flirtimet e para me Beniadën!

Valdon Shehu është banori më i ri që iu bashkua shtëpisë së Big Brother Vip gjatë mbrëmjes së djeshme.

Para se të hynte ai déklaroi se në shtëpi mùngon vendòsmëria dhe burrëria dhe shprehu hapur pélqimin për Beniadën.

Valoni nuk ka hùmbur aspak kohë dhe menjéherë ka nisur flírtimet e para me mòdelen, teksa banorët ishin mbledhur të gjithë bashkë.

Ndërkohë që Beniada i ka folur italisht, Valoni ka thënë se nuk e flet atë gjuhë dhe do të kishte dëshirë që ajo ta mësonte.

Kujtojmë që Beniada ka qenë mjàft e afërt me Arditin, para se ai të linte shtëpinë.

Arditi e kishte shprehu simpatinë e tij për mòdelen herë pas here, por Beniada ka qenë më e rézervuar.

Por kur Arditi u largua nga shtëpia Beniada u ndjé kéq dhe i ra të fíkët.

Madje Arditi déklaroi se ai dhe Beniada kishin vendòsur që të njihen më tepër kur ajo të dalë nga shtëpia.

Tashmë mbetet për t’u parë nëse Beniada do të afrohet më shumë me Valonin, apo do të presë të njohë Arditin jàshtë.