Valdrin Sahiti mëson gjininë e fëmijës, do të bëhet me…

Stilisti i njohur nga Kosova dhe bashkëshortja e tij Edita Ramadani pas martesës kanë zbuluar se po presin fëmijën e tyre të parë. Sipas mediave të Kosovës çifti Sahiti po presin të bëhen me vajzë.