Valbona Selimllari nënë me tre fëmijë, ja ç’thotë për babain e tyre

Ish-missi shqiptar, Valbona Selimllari nënë e tre fëmijëve, tregohet shumë e rezervuar për jetën e saj private. Ajo është aq hermetike saqë publiku shqiptar vetëm pak vite më parë e mësoi se Valbona është nënë e tre fëmijëve, ndërsa për bashkëshortin e saj nuk dihet thuajse asnjë detaj.
E ftuar sot në emisionin në “Kurthin e Piter Pan” fëmijët e kanë pyetur se kë duan më shumë fëmijët e saj, atë apo babain e tyre. Me përgjigjen e saj Valbona la të kuptohej se me të atin fëmijët kamë një marrëdhënie shumë të ngushtë dhe jo të pakta janë rastet që thonë se duan atë më shumë.” Në përgjithësi ne nënat i kritikojmë më shumë fëmijët, ndërsa baballarët ua plotësojnë më shumë dëshirat. Në jo pak raste më thonë ti mami je kurnace, babi është më i mirë. Gjithsesi ata na duan të dyve, por ndonjëherë anojnë më shumë nga babi”, u shpreh Valbona duke folur kështu për herë të parë për marrëdhënien e fëmijëve të saj me babain e tyre.