Vajza që i kanë thënë jo depilimit (FOTO)

“Hairy legs club” është një blog ku vajzat shfaqen të padepiluara duke i`u kundërvënë vizionit të gruas së bukur e të kuruar në detaje, ku jo të gjitha duken se janë dakord me këtë formë të parit të figurës femërore.

Për këtë motiv u ndërmor një iniciativë origjinale e disa vajzave që hapën një blog të quajtur “Hairy legs club”, ku ato postojnë foto me këmbët e tyre të padepiluara.

Ideja e kësaj lëvizjeje është për të lejuar femrat që të zgjedhin edhe në kundërshtim me pritshmëritë e shoqërisë për të bukurën dhe të ndjehen krenare për trupin dhe pamjen e tyre.