Urimi më i bukur i një motre

Sara Hoxha ka uruar për ditëlindje motren e saj, Lori Hoxhën.
Ajo shkruan:
Është zyrtarisht dita e saj. Po, mund thjesht t’ja thoja asaj urimin tim, sidoqoftë, do të doja t’i tregoja botës sa shumë vlen ajo për mua. Per 22 vjet të jetës sime ajo ka qenë mbështetja ime për gjithçka. Kemi kaluar shumë gjëra të veshtira së bashku por sido që të jetë, lidhja jonë është bërë çdo vit e më e fortë. Në ditëlindjen tënde të 24-t, ti je një ndër femrat më të forta që njoh. Të dua shumë dhe uroj që çdo vit i jetës tënde të jetë më i mirë se ai që le pas. Ne jemi të gjithë krenarë për ty!
P.S Mbase do jesh duke pritur një foto të Londonit sot me shkrimin Gëzuar Ditëlindjen Teze, edhe pse atij nuk i bëhet shumë vonë për ditën tënde.