Upss dështim photoshopi: Arta Nitaj bëhet virale me foton e postuar në rrjete sociale

Photoshopi përdoret në masë të madhe edhe tek të rinjtë por padyshim përdorimin më të madh e gjen tek figurat publike që duan të duken perfekt para ndjekësve të tyre.

Krahas përdorimit të “FaceApp” që “perfeksionon” fytyrën photoshopi në trup po ashtu është ndër më të përdorurit.

Kështu ka vepruar së fundmi Arta Nitaj, por nuk i doli suksesshëm.

Ndjekësit që janë shumë detajist zbuluan se dyshemeja dhe dera janë të deformuara pasi aktorja ka rritur të pasmet në një fotografi para pasqyrës.

Ndryshe Arta njihet për format trupore dhe përdorimi i photoshopit mbase është i panevojshëm tek ajo, por ja që ndodh.