U tha se humbi betejën me Covid, MSH: Mjeku hematolog, Arjan Pushi, nuk ka ndërruar jetë

Teksa në media u raportua se mjeku Arjan Pushi ka ndërruar jetë si pasojë e infektimit me koronavirusi, lajmi në fjalë hidhet poshtë nga burime prane ‘Infektivit’.

Ministria e Shëndetësisë lutet që publiku dhe mediat t’u referohen burimeve zyrtare.

“Ministria e Shendetesise sqaron se, referuar sherbimit Infektiv, lajmi i perhapur ne disa media per mjekun qe ka nderruar jete, eshte i pavertete.

Ju lutemi referojuni burimeve zyrtare” – thuhet në një reagim të shkurtër për JavaNews.al