U prezantua si Lorik Cana për të joshur femrat dhe i përdhunoi, policia arreston 39-vjeçarin që…

David Gabrieli , një shtetas francez, i cili jeton në Sidnei, është arrestuar së fundmi për shkak të akuzave për përdhunim.

Burri 39-vjeçar akuzohet për përdhunimin e 4 femrave, nga gushti i vitit 2017 deri në janar të vitit 2018.

Njohja me femrat bëhej në internet, aty ku ai prezantohej si mjek dhe kishte vendosur foton e ish-kapitenit të Shqipërisë, Lorik Cana.

Këtë e bënte për të joshur femrat dhe për t’i bindur ato të shkonin në apartamentin e tij. Pas arrestimit, gjykata ende nuk ka vendosur për aftin e tij, por pritet një dënim i rëndë, pasi mbi të rrezikojnë 22 akuza, 6 prej të cilave kanë të bëjnë me kryerjen e marrëdhënieve pa pëlqimin e femrave.

PANORAMASPORT.AL