U fut në fushë gjatë ndeshjes Finalndë-Belgjikë, zbulohet mbishkrimi në bluzën e vajzës me format bombastike

Një vajzë me forma joshëse, u fut në fushë gjatë ndeshjes Finlandë-Belgjikë dhe e ndërpreu takimin për disa sekonda.

Ajo i kaloi fillimisht të gjitha barrierat përpara, por një gjë ishte edhe më interesante. Teksa arriti të futej në fushë, në bluzën e saj kishte të shkruar një mbishkrim “WTF Coin”.

Mesazhi i saj mendohet të ketë qenë kundër kriptovalutave që tashmë kanë arritur të jenë mjaftë prezente.

Vajza seksi, u fut me lehtësi në fushë, pasi ajo figuronte si pjesë e grupit të sigurisë përreth fushës, gjë që e kishte të lehtë t’i bënte veprimet e saj.

PANORAMASPORT.AL