Tymosjet romantike të Redi Jupit me Vivian në prag të 10 vjetorit të martesës

Redi-Jupi-2

Pasi ka lënë karrierën futbollistike, Redi Jupi tani shfaqet të dielave në ekranin e “Top Channel” si komentator i ndeshjeve në “Procesi Sportiv”, programin që moderohet nga Edi Manushi dhe Marina Vjollca. Për të gjithë kureshtarët që duan të mësojnë më shumë rreth jetës së tij private, ja ku ju sjellim këto foto të Jupit me bashkëshorten e tij Vivia, duke shijuar jetën e natës me këtë tymosje romantike në prag të 10 vjetorit të martesës. Ata janë prindër të lumtur i fëmijëve të tyre. Redi u martua me Vivian, vajzën e neurokirurgut të njohur, Mentor Petrela pas konsolidoi historinë e dashurisë që nisi që kur Vivia jetonte në Francë pasi ndiqte studimet atje në degën e Ekonomikut.