Tungjatjeta…Jetë nga Alban Skënderaj dhe World Vision!

Alban Skënderaj, është ambasador i 33 mijë fëmijëve në World Vision Shqipëri & Kosovë.
Në prag të Krishtlindjeve, ai i fton shqiptarët të jenë pjesë e fushatës sensibilizuese “Tungjatjeta…Jetë”, ku të gjithë mund të kontribojnë për të dhënë sado pak për të sjellë ndryshim në jetën e këtyre fëmijëve. Një kauzë e cila ka në qendër të misionit të saj, fëmijët me aftësi të kufizuara!