Tuna Sejdiu “reality show” në klipin e ri, e patë ç’i bëri Patrisit?

Këngëtarja Tuna Sejdiu, të hënën mbrëma publikoi njëherësh të gjitha këngët e albumit të saj të ri të, me videoklipe të cilat e kishin të njëjtin koncept. E në albumin e saj të ri “Fortuna”, ajo ka një këngë e cila titullohet “A m’ke zemër”, këngë kjo me tekst të Aida Barakut dhe muzikë të Darko Dimitrov. Në klipin e kësaj kënge, ajo komunikon edhe me orkestrën që e ka prapa, ndërsa në një moment, ajo e puth bashkëshortin e saj, Patris Berishën, shkruan Prive.