Tuna Sejdiu dhe Ylli Limani numra sekretë për të folur me njëri-tjetrin

Është përfolur shumë për një lidhje mes Tuna Sejdiur dhe Ylli Limanit. Edhe pse ata ende nuk e kanë pranuar, mësojmë se Tuna dhe Ylli tashmë janë regjistruar në të njëjtin operator telefonik, madje numrat e tyre ndryshojnë vetëm në dy shifrat e fundit. Sipas mediave të Kosovës artistët e kanë bërë këtë që të komunikojnë në fshehtësi me njëri-tjetrin në bisedat e tyre private, duke mbajtur kështu numra sekretë.