Trup perfekt që e admirojnë edhe 20-vjeçaret, fotot e gjyshes shqiptare që po “çmend” rrjetin

Suzana Mushkolaj është konsideruar si gjyshja më seksi shqiptare. Ajo është nëna e këngëtares së njohur, Argjentina Ramosaj, e cila e ka bërë gjyshe.

Suzana-Mushkolaj-2

Në fakt Suzana dhe Argjentina duke si motra dhe jo si nëna me të bijën.

Suzana-Mushkolaj-3

Fotot e ish-moderatores që është marrë edhe me dizajn, po bëjnë xhiron në rrjet duke e konsideruar atë si gjyshja më seksi në vendin tonë.

Suzana-Mushkolaj-4

Siç vihet re qartë nga fotot, Suzana ka një trup perfek që admirohet edhe nga vajzat 20-vjeçare.

Suzana-Mushkolaj-1