Tre fëmijët në klipin e fundit të Aurela Gaçes nuk janë të panjohur

Ose më saktë, prindërit e tyrë janë të famshëm dhe këto janë hapat e para të shfaqjes edhe të Abigeil dhe Dasantin, vajza e Aurela Gaçes dhe djali i aktores së Klanifornias, Delinda Disha. Një klip si minifilm i këngës ‘Në të zënça’ ka pasur prapaskena interesante, që Aurela i ka treguar bashkë me falenderimet për çdo protagonist që ka qenë pjesë e klipit. Kujto që i ka shpëtuar nga vëmendja vajza me flokë të gjata që vendos syzet e diellit, Aurela e ka zbuluar se është e bija, së bashku me plot fëmijë e mama të lagjes që janë bërë pjesë e një kujtimi thjesht për qejf. Ndërsa vajza që hidhet ne litar është vajza e madhe e Aurelës, Grace.

Hapat e parë të Abigail, Grace dhe Dasantin në gjurmët e mamave? Aspak çudi!/revistawho.com