Trajnerë për herë të parë, njihuni me dy këngëtarët që i kanë zili të gjithë për zërin

Voice-of-Albania-2

Aleksandër dhe Renis Gjoka trajnerët e “The voice kids”, Ledion Liço tregon për vështirësitë që do të përballen rokerët e të njëjtës familje