Tragjedi në familjen e Tinka Kurtit, aktorja humb djalin e vetëm

Ditë zie kjo për aktoren e njohur Tinka Kurti, e cila ka humbur djalin e saj të vetëm, Zef Kurtin. Lajmi tragjik për ndarjen nga jeta të djalit të artistes 85 vjeçare u dha fillimisht në rrjetet sociale nga shkrimtarja Flutura Açka, dhe nga këngëtarj Jolanda Dhamo, e cili njoftoi humbjen e djalit të tezes, si mbesa e Tinka Kurtit që është. Më pas Paulin Vilajeti ndau me miqtë një foto nga rinia mikun tashmë të ndjerë, Kurtin.