Tradhtohet Elvana Gjata në koncertin sekret të ditëlindjes, dalin pamjet

Elvana Gjata e veshur me të kuqe duket shumë bukur në festën e ditëlindjes sonte në mbrëmje, ku këngëtarja mbajti koncertin recital përmbi 100 të ftuar. Edhe pse artistja që mori urime dhe për 31 vjetor u përpoq që recitali të ishte sekret, bashkëshortja e deputetit Daut Haradinaj, Lola e “tradhtoi” në një farë mënyre. Ajo postoi foto nga mbrëmja duke zbuluar veshjen dhe atmosferën në një hotel të Tiranës.