Thyhet rregullorja e Big Brother: Olta këtë radhë rrezikοn eliminimin nga shtëpia

Pas gjithë zhurmës së shkaktuar, ditët e fundit, Olta ka thyer një tjetër rregull të emisionit edhe pse ajo u dënua njëherë nga Vëllai i Madh për të njëjtën arsye.

Teksa po diskutonte me “grupin” e saj, Olta u tregoi se kë duhet të nominojnë në mënyrë që të dobësojnë Luizin. Olta është shprehur se duke qenë se janë më të shumtë në numër mund të bëjnë që në nominim të nxjerrin Luizin, Kiarën dhe Efin.

“Gjithë fuqinë ai e merr nga Efi. Hiqi Efin ai merr fund. Nuk është shpejt për Efin, ajo e ka kryer ciklin”, tregoi Olta.

Nga ana tjetër, “krahu i saj i djathtë”, Amosi, tregoi planin e tij për të nxjerë nga loja Maestron. “Maestro do thjesht demoralizim. Se sa herë e sulmon bëhet personazh, do demoralizim”, tha Amosi.

Sa i përket Dea Mishel, ndryshe nga Olta apo Amosi, ajo u shfaq e frikësuar se banorët e tjerë mund ta nominojnë, por aktorja e qetësoi duke i sqaruar se janë më të shumtë në numër dhe nuk rrezikon të nominohet.

Gjatë prime-it, Arbana u shpreh se të diskutosh për nominimet është rreptësisht e ndaluar. Si do sillet produksioni kësaj radhe me

Oltën: Do i heqë prapë buxhetin personal si dēnim, apo do e nxjerrë për thγerje të përsëritur të rregullores së BBV?