Test/ E gjeni dot vrasësin nga vetëm 1 detaj në foto?

Gjëegjëzat janë një pjesë interesante, e cila tërheq vëmendjen e shumë njerëzve. E njëjta gjë vlen edhe për iluzionet optike. Për të zgjidhur enigma të caktuara duhet vënë në punë mendjen dhe më konkretisht imagjinatën. Është një test, i cili në të njëjtën kohë ndihmon mendjen të praktikojë. Ajo gjithashtu prek të gjithë njerëzit, pavarësisht nga mosha e tyre.

Të dhënat e rastit

Në këtë foto janë katër burra në saunë, njëri prej të cilëve ka vdekur. Njeriu që vdiq ishte me profesion avokat. Tani le të shkojmë te tre të dyshuarit. Një avokat gjithashtu mban dosjen e çështjes. I dyta është bankier dhe mban një termus. Ky i fundit është muzikant dhe këngën e tij të preferuar e dëgjon me iPod. Përpiquni ta zgjidhni përpara se të shihni përgjigjen. Lëreni imagjinatën tuaj të egër! Kush është vrasësi dhe me çfarë objekti?

Kush është vrasësi i vërtetë?

Vrasësi është nëpunësi i bankës që vrau viktimën me një copë të mprehtë akulli të fshehur në termus. Kur e vrau, e la akullin në tokë dhe u shkri me temperaturën në saunë./Burimi “ABC NEWS”