Më të mirë në shtrat grekët apo shqiptarët? Përgjigjet Anxhela Peristeri

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka qenë e ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan”, ku i është dashur t’i përgjigjet disa pyetjeve pak të sikletshme. Ashtu siç ka treguar edhe vetë Anxhela, ajo ka jetuar për disa vite në Greqi, një nga pyetjet që iu drejtua këngëtares ishte se cilët janë më të mirë në shtrat meshkujt shqiptarë apo meshkujt grekë. E bindur dhe pa dyshime Anxhela Peristeri është përgjigjur menjëherë: “Qyqja, po shqiptarët mi!, u shpreh këngëtarja gjatë lojës.