“Të kujtosh Gentin me Eugentin”, bashkëshortja e Gent Demaliaj e kujton këngëtarin me sozinë e tij

Disa vite nga ndarja nga jeta e parakohshme e solistit të grupit “Djemtë e detit”, Gent Demaliaj bashkëshortja e tij tregon se si çmallet. “Të kujtojmë Gentin me Eugentin. Të kujtosh ty Gent nuk ka si të jetë ndryshe, veçse duke dëgjuar këngët dhe artin tënd”, shkruan ajo duke njoftuar koncertin e Bushpepës në një lokalet e njohur në Tiranë. Ajo ka postuar e dy artistëve, ku Bushpepa përveç emrit, zërit e mënyrës si performon duket dhe pamje e look si sozia e gjallë e tij. Dihet që Bushpepa, i cili do përfaqësojë Shqipërinë në Eurosong me këngën “Mall”, performon shpesh në koncertet live, këngë nga repertori i të ndjerit Demaliaj.