Të dielat e lumtura të Irma Libohovës

Irma-Libohova-2

Me flokët në ngjyrën portokalli, veshje e zezë në stil shumë modern shfaqet këngëtarja e njohur Irma Libohova në këtë pozë të re artistike. Libohova e ka postuar foton ku duket sikur po fluturon në Instagram, me diçiturën “Happy Sunday”. Artistja duket shumë në formë dhe e qeshur, duke na treguar se të dielat e saj janë vërtet të lumtura.