Surprizë! Hermes Nikaj rikthehet në “Aldo morning show” pas shkëputjes së gjatë

Pas nje periudhe pauze ne formatet e mengjesit, Hermes Nikaj eshte rikthyer serish ne mengjeset e ‘Tv Klan’.
28 vjecari u shfaq live mengjesin e sotem te “Aldo Morning Show” si gjithnje ne pozicionin e tij si gazetar terreni dhe i kuruar deri ne detaj per pamjen e tij.
Hermes u perfol pak me pare per ndarjen me nje sipermarres te fuqishem nga Kurbini teksa nuk dihet çpo ndodh me jeten e tij intime.